”INCENDIU” la Tipografia Centrală din Chișinău (FOTO/VIDEO)

pompieri

În cadrul Tipografiei Centrale din Chișinău a fost desfășurată aplicația tactică de specialitate, care a avut menirea de a verifica capacitățile de intervenție la stingere a unui incendiu. Potrivit scenariului, în depozitul cu produse finite al tipografiei a izbucnit un incendiu. Imediat, echipa benevolă de pompieri și salvatori a întreprinderii a efectuat măsuri primare de lichidare a focului. Fiind apelat Serviciul 901, în teren au intervenit echipele specializate de pompieri, în componența a patru echipe.

După o cercetare rapidă, pompierii au stabilit că au izbucnit două focare. Primele acțiuni au fost cele de evacuare a persoanelor din interior, care au inhalat fum și transportate către echipajul medical. Odată cu venirea echipelor de pompieri profesioniști, în teren au ajuns și echipele de medici, pentru acordarea primului ajutor medical și de polițiști, pentru asigurarea ordinii publice și pazei bunurilor. Incendiul a fost lichidat în scurt timp, fără ca flăcările să obțină răspîndire, iar 15 persoane au fost salvate.

Mersul aplicației a fost monitorizat de către conducerea Direcției situații excepționale municipiul Chișinău. Astfel de aplicații se desfășoară anual în cadrul instituțiilor strategice din capitală și țară.

tipografie5

tipografie3

tipografie4

tipografie

You may also like

Comments are closed.

By