Încă un om de bază îl PĂRĂSEȘTE pe Filat! Directorul Ipteh a demisionat după 15 ani de activitate

directorul-general-al-s-a--ipteh-si-a-dat-demisia-1403122791

Directorul general al Institutului de proiectări tehnologice „Ipteh”, Iurie Stratan, şi-a dat demisia. Decizia a fost aprobată recent în cadrul şedinţei Consiliului companiei. Motivele pentru care Iurie Stratan a renunţat la această funcţie nu au fost anunţate.

Totodată, în cadrul şedinţei Consiliului s-a decis ca interimatul funcţiei de Organ Executiv – Director General al S.A. „Ipteh” să fie asigurat de Marcel Dănilă, care până în prezent deţinea funcţia de director adjunct. Informaţia a fost publicată în ziarul Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare.

Compania Ipteh este specializată în închirierea bunurilor imobiliare proprii, cercetarea şi dezvoltarea în ştiinţe fizice şi naturale, sociale şi umaniste. Fostul premier Vlad Filat este coproprietar la Ipteh prin Kapital Invest Company, care are o cotă de 49,6% din acţinile firmei. Totodată, compania Worldway Limited deţine 35,29% din acţiuni, iar cetăţeanul Ion Rusu – 11,72% din acţiuni.

Potrivit raportului financiar pentru anul 2013, compania a înregistrat un profit de 5,6 milioane de lei, mai puţin cu 166 de mii de de lei faţă de anul precedent. Vânzările au rămas la acelaşi nivel ca şi în 2012, ajungând la cifra de 23,4 milioane de lei. Totodată, compania a raportat datorii de 12 milioane de lei.

sursa:agora.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By