5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Încă un jaf, încă un omor, iar Recean e tot ministru!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Dacă vă întrebați cine este ființa fără suflet care a omorât-o pe femeia din schimbul valutar, puteți să vă întrebați mult și bine…

Cine știe cât va dura până când polițiștii moldoveni îl vor găsi pe criminal? Sau dacă îl vor găsi vreodată? Din păcate, incompetența criminaliștilor moldoveni a devenit o banalitate și nu ne miră. Eu știu, însă, cine a omorât-o indirect pe sărmana femeie: ministrul Afacerilor Interne. Domnule Recean, o aveți pe conștiință pe femeia din schimbul valutar!

După crima oribilă de lângă Chișinău, când un om nevinovat a fost omorât, iar polițiștii se făceau că îi caută pe criminali am pus o întrebare logică: “ce mesaj le dau polițiștii tâlharilor? Că Moldova este sat fără câini? Că în Moldova poți fura și nu te prinde nimeni?” Iată că efectul lipsei de profesionalism, efectul lipsei reformei adevărate în poliție nu se lasă așteptat. Încă un jaf, încă un omor, iar domnul Recean încă… este ministru. Domnule Recean, credeți că descreierații nu se uită la televizor, credeți că potențialii criminali nu urmăresc știrile? Ei văd că nimeni nu este pedepsit în țara asta pentru o crimă oribilă. Ei realizează mai bine ca noi, oamenii normali, că a da în cap poate fi… profitabil și lipsit de riscuri. Ce face între timp domnul Recean? Cu ce se ocupă? Se ține cu ambele mâini de scaun.

De pe site-ul ministerului Afacerilor Interne aflăm că polițiștii au trecut cu succes de exercițiul tactic “Ordine și siguranță 2014″, iar de pe cel al Inspectoratului general de poliție nu aflăm nimic, site-ul nu funcționează – ori a fost spart, ori s-a spart singur. Cert este că în Moldova este din ce în ce mai periculos. Îți este frică să ieși cu mai mult de 10 lei în buzunar pe stradă. Domnule Recean, domnilor polițiști, cum îi protejații pe moldoveni, cei care vă plătesc salariile?

Sursa: cojocari.ro / timpul.md

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img