Gluma se îngroaşă! Plecările din PLDM continuă, un preşedinte de raion îi spune adio lui Filat

filat23

Preşedintele raionului Comrat, Ivan Sarî, a anunţat despre decizia sa de a părăsi rândurile Partidului Liberal Democrat. Acesta şi-a argumentat plecarea prin faptul că, reprezentanții regionali ai PLDM au fost implicați direct în organizarea altercaţiilor, ce au avut loc pe 3 iunie în timpul şedinţei Adunării Populare din Găgăuzia, comunică Politik.md.

Ivan Sarî a menţionat într-un interviu acordat portalului de ştiri Gagauzinfo.md, că începând cu acel moment nu se mai consideră membru al partidului din care făcea parte.
„Am luat această decizie ca urmare a încălcării de către conducerea PLDM a normelor legale și de program. Aderarea Republicii Moldova la NATO, admisă de conducerea liberal-democraţilor ar veni să încalce Constituţia, în care este stipulată neutralitatea acesteia, de aceea nu mai pot rămâne alături de acest partid”, a declarat Ivan Sarî.
Amintim că în ultima săptămână alţi doi consilieri raionali, membri PLDM, au părăsit fracţiunea. Este vorba despre consiliera raională din Cahul, Tatiana Sredenco, şi consilierul raional din Cimișlia, Sergiu Volcovschii.
sursa: Politik.md

You may also like

Comments are closed.

By