Filat prins iar cu minciuna! Vezi noua lui versiune despre relația cu Shor

filat shor

colaj: unimedia.md

Liderul PLDM, Vlad Filat, fostul premier, se cam contrazice în declaraţii. Dacă anterior spunea că îl ştie pe omul de afaceri Ilan Shor de la televizor, astăzi spune cu totul altceva.

Îl cunosc pe Ilan Shor  aşa cum îl cunoaşte multă lume, este o persoană publică. L-am cunoscut  la fel ca şi altă lume. Fiind o persoană publică şi fiind foarte multe acţiuni publice la care particip şi eu”, a declarat Filat pentru Unimedia.

Întrebat când s-au cunoscut, Vlad Filat a evitat să răspundă exact, explicând că “nu are o condică unde notează când a văzut o persoană prima dată şi ce a vorbit cu ea”.

Interesant este faptul că Filat declara anterior că îl ştie pe Ilan Shor doar de la televizor: “Eu îl cunosc pe Ilan Shor aşa cum îl cunoaşteţi şi voi. Mă mai uit la ştiri…”.

Amintim că omul de afaceri Renato Usatîi a declarat, înainte de Paşte, că Vlad Filat ar fi luat de la Ilan Shor avionul cu care a zburat la Ierusalim după Focul Haric.

Şi preşedintele PL, Mihai Ghimpu, a vorbit despre relaţia dintre Vlad Filat şi Ilan Shor. Acesta a declarat că cei doi au furat de la Banca de Economii  2,4 miliarde de lei.

sursa: realitatea.md

You may also like

Comments are closed.

By