Filat lanseză campania de informare “EU sunt familist”

filat gonta

Aşa cum anticipam, Filat şi echipa lui pregăteau o mare campanie ‎de PR, în care să “dezvăluie” cu mare fast sexul copilului. Eu am spus încă de atunci că va fi fetiţă, ca să-i scutesc de atâţia bani băgati în presă. Aşa cum anticipam, această campanie avea ca scop să ni-l arate pe Filat în postura de om la casa lui, de “mare” familist. Prin textul pe care l-am postat anterior, în care anticipam acest lucru, sunt conştient că am stricat din fastul acestei campanii şi mă bucur că am făcut asta, e momentul să traducem mişcările de PR penibil ale politicienilor noştri, nu să stăm să ne uitam cu gura căscată la articolele plătite de ei, prin care încearca să ne intoxice cu imaginea pe care şi-o doresc ei să o aiba, nu cea pe care o au în realitate.

Filat ar fi avut poate o şansă ca unii să-l creadă daca nu şi-ar fi făcut această campanie de PR. Pentru ce trebuie să plăteşti articole cu “burtica” Gonţei în presă, când acestă relaţie are în spate un trecut dubios şi e nevoie de timp ca oamenii să uite de faptul că tocmai cea care pozează acum cu burtica e cea care a distrus familia “familistului” Filat? Cine îi gândeşte lui Filat această campanie de PR, fie e plătit de duşmanii lui, fie de serviciile secrete ruse, că tot e la modă sa spui ca e “mâna” Moscovei. Mai mult rău decât expunerea asta publică nici nu-i trebuie lui Filat.

Eu nu pot să cred campania de spălare de imagine a liderului PLDM pentru că el nu doar că nu poate fi familist, el nu poate nici măcar lucra în echipă. Divorţul la el e o chestie obişnuită, el divorţează de toţi ce-i care nu-i mai servesc pentru interesele lui personale şi uneori se şi “recăsătoreşte” cu ei.

Filat nu poate fi familist pentru că nu ştie ce înseamnă să convieţuiesti cu cineva. Vă amintiţi celebrele certuri din AIE, care au ţinut toată ţară doi ani de zile în criză. Şi AIE s-a sfârşit cu un divorţ, anunţat de Filat în februarie 2013. Şi asta tot pentru că liderul PLDM avea nevoie de o nouă relaţie, pe care a avut-o imediat după divorţul din AIE, cu PCRM, o grămadă de legi debile votate cu comunistii, care au dat peste cap ţară. Pe urmă a divorţat de PCRM şi s-a întors la AIE, la o parte din colegii de alianţă, de fapt. ‎Pe Leancă îl sabotează cum poate mai tare, apoi face declaraţii despre cât de mare prieten este el cu Iura.

Filat nu poate face familie nici măcar cu sine, atat de des işi schimbă deciziile, azi e cu ruşii, mâine cu românii, apoi cu americanii, cu europenii, apoi o să meargă iar la ruşi, apoi o sa fie iar ca Putin, apoi puţin ca Sakaşvili, apoi ca Rogozin, dacă interesul o cere. El este un om instabil, un cameleon, ca să nu spun mai clar cum este de fapt.

Faptul că azi vrea să senzibilizeze opinia publică prin acestă campanie de PR legată de naşterea copilului, este doar o încercare de a-i face pe oameni să creadă că mai are ceva sfânt în el. Însă oamenii nu sunt aşa de proşti cum crede el, oamenii nu sunt cei pe care îi plăteşte el la cele câteva instituţii media care-i fac PR, oamenii sunt poporul, aşa cum este el, care poate să înghită păcăleli politice, pentru că nu se pricep la asta şi nu deţin informaţii, dar când vine vorba de familie, moldovenii noştri sunt cei mai aspri judecători, iar dacă te prind cu păcăleala, e greu sa te mai speli.

Când eşti politician, nu te poţi aştepta ca oamenii să te judece ca pe un om simplu. Iar când îţi plăteşti şi articole în presă ca să-ţi expui viaţa personală, efectele sunt pe măsură. Ast‎a e poporul, ai intrat în gura lui, eşti mâncat. Iar cand mai eşti şi politician şi ai situaţia lui Filat, e mai bine să-ţi ascunzi cât poţi viaţa personală, decât să-ţi faci PR, reamintind poprului ce caracter şi ce trecut ai.

Filat o dă din nou în bară şi timpul va arăta că foarte grav. Încercaţi să analizaţi acţiunile lui din ultima perioadă şi o să înţelegeti de ce spun asta, începeţi cu luna martie, când a vrut să iasă din politica. Filat işi joacă ultimă carte în politică, dar e una pe viaţă şi pe moarte, iar asta înseamnă FUNCŢIA pe care speră să o obţină în toamnă. După alegeri vom reveni la cele scrise de mine şi o sa judecăm atunci dacă am avut dreptate sau nu.

Până atunci, să ne pregătim de botez. Urmează un nou episod din campania “EU sunt familist”!

P.S. Pentru postacii grupului de PR Gonţa Filat, după cum vedeţi, nu vă şterg comentariile şi înjurăturile la adresa mea. De câte ori pomenesc numele lui Filat, voi vă năpustiţi pe măsura dolarilor pe care îi primiţi. Eu sunt băiat bun şi nu vă şterg înjurăturile, ca să va puteţi lua banii. Dar măcar schimbaţi-vă numele din când în când, că prea se vede că o faceţi pe bani.

P.S. 2 Menţionez că acest text nu este despre Angela Gonţa, fosta mea colegă, chiar dacă apare numele ei, este doar pe post de instrument de PR, aşa cum o foloseşte Filat.

N-am nimic cu ea, poate puţină compasiune şi speranţă că nu a tras totuşi cartea necâştigatoare. Ea nu e nu e personaj, e instrument, aşa e când ajungi în compania unui om atât de controversat. Angela Gonţa nu e Lorena Bogza sau Stela Popa, se înţelege ce vreau sa spun. Sper să-i folosească experienţa de jurnalistă ca să înţeleagă de ce o campanie de PR plătită nu poate să fie credibilă.

sursa: VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By