EXCLUSIV! Vezi clinica de lux în care a NĂSCUT Angela Gonța și cât a costat nașterea

extramed

Liderul PLDM, Vlad Filat, nu are nici măcar el încredere în sistemul sanitar gestionat chiar de partidul său. Dacă în viața politică Filat vrea să arate ca om apropiat de popor, în viața personală el își dorește confort și lucruri exclusiviste, la care au acces doar oamenii cu bani sau cei cu funcții mari.

S-a văzut asta de curând, când copilul lui s-a născut într-o clinică privată, o maternitate foarte scumpă, care oferă condiții de lux pacienților. Este vorba de clinica Extramed, apartinând doctorului Ștefan Gațcan. Aici, Angela Gonța, soția lui Vlad Filat, a beneficiat de o rezervă specială, dotată cu mobilier și tehnică modernă, dar și de o atenție specială din partea personalului. Reprezentanții Extramed confirmă că Angela Gonța a născut acolo, dar au refuzat să ofere alte detalii.

Pe site-ul Extramed însă sunt postate atât prețurile, cât și poze cu saloanele din interiorul clinicii.‎ Astfel, dacă Angela Gonța nu a beneficiat de reduceri speciale, ea a plătit minim 1800 de lei pentru fiecare zi de spitalizare, a beneficiat de un meniu special de mâncare, ca la restaurant, nașterea a costat aproximativ 25.000 lei , asta dacă calculăm la minim prețurile afișate pe site de clinica respectivă.

salon extramed salon extramed2

Ceea ce atrage atenția și de această dată în cazul liderului PLDM, Vlad Filat, este diferența dintre cum se prezintă ca politician și cum este în realitate. Pe pagina lui de Facebook sunt postate poze cu el cum mănâncă împreună cu o familie săracă, cum se îmbrățișează cu oameni în vârstă și necăjiți, cum saltă copiii în aer, Filat vrea ca oamenii să știe despre el că este ca poporul, că înțelege grijile poporului și că este alături de el.

filat_papa

filat_copil

Atunci însă când e vorba de partea nevazută, Filat nu a ales să-și ducă soția într-o maternitate de stat, cum fac mulți dintre colegii săi politicieni și chiar din PLDM, a ratat o șansă unică să fie într-adevăr în rând cu poporul. Domeniul sanitar este gestionat încă din 2009 de PLDM, însă din gesturile lui Vlad Filat se vede că nici măcar el nu are încredere în ce face colegul său de partid Andrei Usatîi.

‎În timp ce oamenilor li se vorbește despre reformele din sistemul sanitar și despre cum s-au îmbunătățit lucrurile în acest domeniu, realitatea arată că cei care o păstoresc nu cred în ce spun.

Iată cât de evident este din nou populismul liderului PLDM, care cheltuie mii de euro pentru articole de PR în presă, în care să pară că e OM din POPOR. În realitate, după ce își face poze cu poporul, se întoarce în palatul lui de peste un milion de euro, la mașinile lui Mercedes și Porsche, la luxul pe care îl ascunde de oameni, înconjurat de 8 bodyguarzi. În ziua următoare, iese iar în fața poporului, face conferință de presă și ne spune că el e decis să lupte cu corupția, apoi mai saltă niște copii în aer și face iar poze, pe care le pune pe Facebook și pe urmă ne dă vestea cea bună “PLDM își propune să facă ceva pentru țară în 2020″.

Ceea ce nu au înțeles Filat și echipa lu‎i de PR, că Facebook este accesat în mare parte de oameni care au acces și la alte informații decât cele furnizate de presa PLDM și că și-au ales total greșit targetul pentru astfel de populisme. Oamenii de la țară nu au Facebook, ei însă simt pe propria piele cum e viața și, chiar dacă vine Filat și mănâncă cu ei la masă, viața lor nu se schimbă dupa ce acesta pleacă și uită de ei. Nu degeaba Filat se prăbușește tot mai tare în sondaje, cu cât face mai multe acțiuni de PR, cu atât se vede mai bine diferența între ce este el și ce vrea să pară.

sursa: VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By