DEZVĂLUIRI BOMBĂ // Milioane de dolari au fost furate din biroul lui Voronin. Averi fabuloase ale liderului PCRM şi legătura acestuia cu Karamalak! (VIDEO)

voronin_privesc_eu

La 7 aprilie 2009 în biroul din Preşedinţie a lui Vladimir Voronin erau păstrate zeci de milioane de dolari. O parte din aceştia ar fi fost ceruţi de la anumite persoane pentru campania electorală şi se pare că nu au fost utilizaţi de liderul comunist după destinaţie, iar în urma protestelor banii au dispărut. Dezvăluirile scandaloase au fost făcute de către liderul Partidului Nostru, politicianul Renato Usatîi, care s-a arătat indignat de acuzaţiile lansate în adresa lui în cadrul unor şedinţe interne a PCRM de către Voronin.

„Lasă el mai bine să povestească mâine la şedinţa fracţiunii ce căutau la el în birou zeci de milioane de dolari la data de 7 aprilie. Printre altele, protestatarii aşa şi nu au ajuns la biroul lui în acea zi – o ştie toată ţara. Dar când s-a întâlnit cu mine şi m-a rugat să-i transmit persoanei care l-a ajutat cu suma de 5 milioane de USD pentru campania electorală din 2009 şi el mi-a spus că „iată, pe 7 aprilie aceşti bani mi-au fost furaţi şi nu îmi sunt întorşi” şi m-a rugat să vorbesc cu omul din Moscova care i-a dat aceşti bani, ca să influenţeze cumva ca banii să-i fie întorşi de anumiţi ticăloşi moldoveni.

L-aş sfătui pe Vladimir Nicolaeveci să nu glumească, pentru că atunci când am vorbit cu omul căruia trebuia să-i transmit acest lucru, acesta mi-a spus: „Renat, ştiţi, noi defapt 5 milioane de dolari i-am dat lui Voronin pentru campania Electorală. Şi ce făceau banii acolo la 7 aprilie când ardea parlamentul, iar un grup de persoane sacoteau din biroul lui Voronin cash, asta este deja o întrebare…” Ce credeţi că mi-a răspuns Voronin la întrebarea „ce cătau banii în birou, dacă campania electorală luase deja sfârşit, iar banii i-aţi cerut anume pentru campanie că cică nu vă ajungeau? Răspunsul a fost că aceşti bani „erau destinaţi pentru onorariile activiştilor care au lucrat bine în campania electorală.”

(de la minutul 15:45)

În cadrul aceleiaşi emisiuni Usatîi a mai declarat că deţine informaţii despre averea lui Vladimir Voronin, iar dacă le va face publice, imaginea acestuia va avea de suferit mult în cadrul partidului.

„El (Voronin) spune că eu sunt omul lui Karamalak. Da, nu neg şi am spus-o şi în cadrul altor emisiuni că îl cunosc şi locuieşte la 15 minute distanţă de casa mea, dar nu am cu el business sau proiecte comune. Însă Vladimir Nicolaevici este cel care a luat bani de la Karamalak chiar din start, dar nu Usatii şi dacă Voronin va continua să mă numească bandit, proiect a lui Plahotniuc şi să povestească despre mine tot felul de baliverne, atunci voi scoate anumite documente care vor demonstra averea lui Voronin. El este iritat de faptul ca am început să vorbesc la această temă, dar eu trebuie să vorbesc pentru că mă conduc de sloganul „Puterea este în adevăr!” şi dacă voi arăta ceea ce a acumulat el timp de opt ani de guvernare, credeţi-mă ca în cadrul şedinţelor de partid va fi întâmpinat cu totul altfel!”

Amintim că la scurt timp după emisiunea în care a făcut declaraţiile de mai sus, Liderul Partidului Nostru a anunţat pe contul său de facebook că autorităţile i-au intentat 3 dosare penale la comandă. Aceasta se întâmplă la puţin timp după ce Ministerul Justiţiei a refuzat înregistrarea modificărilor la statutul Partidului Nostru, fapt care a generat o reacţie dură din partea lui Renato Usatîi

You may also like

Comments are closed.

By