DESCOPERIRE SINISTRĂ // Trupurile teroriștilor GĂSITE pe fundul unui lac sărat din Slaviansk

lacuri slaviansk

Trupurile separatiștilor au fost descoperite întâmplător pe fundul unuia dintre lacurile din Slaviansk, Ucraina. Poliția a primit un apel privind dispariția unei fetițe de 5 ani. Căutările au început în regiunea dintre orașele Kasnîi Liman și Slaviansk, acolo unde se găsesc câteva lacuri cu apă sărată, informează inforesist.org.

În rezultatul căutărilor pe fundul lacurilor, scafandrii au înmărmurit de cele văzute – un număr impresionant de corpuri neînsuflețite ale luptătorilor pro-ruși. Anterior, localnicii anununțaseră că teroriștii din autoproclamata Republică Populară Donețk folosesc lacul în calitate de cimitir.

Informația a fost confirmată și de către purtătorul de cuvânt al armatei ucrainene, Vladislav Selezniov.

Totodată, presa a scris în ultima perioadă că separatiștii pro-ruși nu mai știu unde să-și înmormânteze camarazii. I-au aruncat în gropi comune, în fâșiile de pădure, iar mai nou – îi aruncă în lacuri. Nu este exclus ca printre morți să se numere și persoanele răpite de teroriști, dar și cetățeni simpli care ”ar fi greșit în fața acestora”.

Nu se cunoaște deocamdată dacă a fost găsită fetița pierdută.

În același timp au apărut imagini video de la slujba de înmormântare a militarilor ucraineni. Din imagini se vede cum sicriile a 8 soldați sunt îngropate lângă gardul de la cimitir.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By