De bucurie şi-a băut minţile, iar acum va sta după gratii

accident

Procuratura Anenii Noi a obţinut sentinţă de condamnare pentru un locuitor al satului Speia, în vîrstă de 20 de ani, care acum un an a accidentat doi pietoni, unul dintre care a decedat pe loc.

Tragedia s-a produs pe 19 iulie 2013 pe traseul din localitatea Speia. După ce susţinuse unul din examenele la BAC, tînărul a servit băuturi spirtoase şi a urcat la volanul unui autoturism de model Skoda. Fiind în stare de ebrietate, acesta nu a manifestat prudenţă la deplasarea pe un drum acoperit cu prundiş şi nu a adaptat viteza care ar fi asigurat securitatea circulaţiei, a ieşit pe contrasens şi a tamponat două tinere. În urma impactului violent, una dintre victime în vîrstă de 19 ani a decedat pe loc, iar cealaltă victimă – o minoră de 11 ani, s-a ales cu multiple fracturi.

Potrivit procurorilor, victimele mergeau la Nistru, la scăldat, iar tînăra care şi-a pierdut viaţa în urma impactului era colegă de clasă cu inculpatul.

Recent, în baza probelor prezentate de procurori, inculpatul a fost recunoscut culpabil şi condamnat la 3 ani 6 luni închisoare cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport timp de 5 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By