Banii și PR-ul nu l-au ajutat! Filat se PRĂBUŞEŞTE incredibil în sondaje

FILAT

Conform datelor rezultate în urma unui sondaj de opinie, politicienii care se bucură de cea mai mare încredere a cetățenilor sunt premierul Iurie Leancă și edilul capitalei, Dorin Chirtoacă, anunță Politik.md.

Aceștia sunt pe picior egal, acumulând câte 37% dintre opțiunile privind încrederea respondenților. Leancă totuși îl întrece pe Chirtoacă obținând ceva mai multe voturi de cea mai mare încredere, 12 pentru Iurie Leancă, iar 10 – pentru Chirtoacă.

Următorii în topul încrederii cetățenilor sunt: pe locul 3 – liderul democrat, Marian Lupu cu 37% din opțiunile celor chestionați, pe locul 4 – speakerul Igor Corman cu 23% din opțiuni, pe locul 5 – liderul PCRM, Vladimir Voronin cu 22%, pe locul 6 – liderul PLDM, Vlad Filat cu 21%, pe locul 7 – președintele țării, Nicolae Timofti cu 21%, pe locul 8 – fostul premier, Ion Sturza cu 18%, pe locul 9 – liderul PLR, Ion Hadârcă cu 18%, iar pe locul 10 – liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi cu 16%.

Următorii în top sunt: liderul Mișcării Antimafie, Sergiu Mocanu – în care au încredere 13% dintre respondenți, vicepreședinta PLR, Ana Guțu – cu 11% din opțiunile de încredere ale cetățenilor, liderul socialiștilor, Igor Dodon – cu 10% din respondenți, președintele Curții Constituționale, Alexandru Tănase – cu 9% din încrederea populației, iar ultimul pe lista politicienilor de încredere este vicepreședintele PD, Vlad Plahotniuc – cu 7% din opțiunile celor chestionați.

Sursa: Politik.md / foto:timpul.md

MOLDOVA24.INFO

You may also like

Comments are closed.

By