ATENȚIE! Adepții lui Renato Usatîi se mobilizează! Mîine se vor aduna în fața Curții de Apel Chișinău

tvc 21 RENATO

Liderul Partidului Nostru a postat pe facebook un filmuleț prin care îndeamnă susținătorii formațiunii să se adune luni, 30 iunie, în fața Curții de Apel Chișinău (Ștefan cel Mare 73). Acolo urmează să fie judecată cauza Partidul Nostru vs Ministerul Justiției, după ce partidul condus de Renato Usatîi a contestat decizia Ministerului Justiției de a refuza înregistrările la statutul Formațiunii, care prevedeau schimbarea denumirii și alegerea lui Usatîi în funcția de președinte de partid.

Amintim că luni va avea loc deja a doua tentativă de începere a examinării cauzei, după ce în ședința trecută s-a decis amânarea ședinței pentru ziua de 30 iunie, din motiv că avocatul ministerului Justiției nu ar fi fost citat în mod legal.

Potrivit unor informații parvenite din surse demne de încredere, autoritățile vor încerca să tergiverseze și de această dată examinarea cauzei și să obstrucționeze prin orice metodă existentă actul justiției.

Astfel, cel mai probabil, în ședința de mâine se va cere recuzarea judecătorului. Un alt scenariu este îmbolnăvirea subită a acestuia sau a avocatului care data trecută a găsit at motiv de amînare, scopul fiind tergiversarea la maximum al procesului de judecată, pentru a nu admite formațiunea lui Renato Usatîi la alegerile Parlamentare din noiembrie curent.

Indiferent de acțiunile care vor fi întreprinse de autorități, Usatîi susține că oricum va merge până la capăt și va lupta pentru adevăr, or, puterea este în adevăr, susține politicianul, care îndeamnă susținătorii săi să fie alături și să creadă în izbândă.

moldova24

You may also like

Comments are closed.

By