ALERTĂ de incendiu pe strada Vadul lui Vodă din capitală (VIDEO)

pompieri

Pompierii au fost alertați, în seara zilei de ieri, pe strada Vadul lui Vodă numărul 60/1 din capitală. Locatarii unui bloc cu cinci nivele au fost cei care au apelat Serviciul 901, precum că ar ieși fum dintr-o construcție auxiliară de la ultimul etaj. Echipele de intervenție au stabilit că într-o anexă (pod), construită deasupra unui apartament ardea foc într-un grătar, pe care erau topite cabluri. Focul nu a obținut răspîndire, fiind doar emanat fum. Pompierii au lichidat focul, astfel fiind evitat un eventual pericol. La fața locului a fost alertată și poliția.

Toate circumstanțele care au dus la acest incident urmează să fie cercetate, iar Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale atenționează cetățenii să nu recurgă la astfel de acțiuni, care pot duce la izbucnirea unui incendiu de proporții.

Este interzis folosirea focului deschis în astfel de spații, întrucît pune în pericol viața și proprietatea mai multor persoane. Nepăsarea de multe ori are consecințe fatale, de aceea cei care sînt martorii unor astfel de pericole sînt rugați să apeleze prompt numărul de telefon 901.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By