11 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Aderarea la UE – un proiect geopolitic, un EXPERIMENT pe seama moldovenilor

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Potrivit liderului comuniştilor, Vladimir Voronin, ţara noastră nu va adera niciodată la Uniunea Europeană şi că actuala guvernare face promisiuni deşarte cetăţenilor.

“Nu mai ajung ei (n.r. guvernarea) nici în 19 (2019), nici în 59. Cu ei Moldova ajunge numai în prăpastie. Uniunea Europeană are decizii, nu se lărgesc mai mult, nu mai primesc pe nimeni nici ieri, nici mâine, nici poimâine. Nu le trebuim noi acolo, cu prostiile şi problemele noastre. Acesta este un proiect geopolitic, un experiment pe seama moldovenilor ca să ne rupă de la partenerii noştri tradiţionali să ne aducă la nişte aiureli şi standarde la care nici peste 10 ani n-o să putem să ne ridicăm.

Dacă Leancă semnează acest acord pe 27 iunie noi până la sfârşitul anului trebuie să implementăm 6 normative europene, cu cine, cum, care specialişti, care surse? Să vedeţi cum ne pun căpăstru-n cap după ce semnăm. Acum avioanele nu reuşesc să aterizeze în Chişinău, dar pe urmă nici n-o să le vedeţi.

Nu ne trebuie niciun fel de acord. Dacă vrem să vindem vinul nostru, noi trebuie să ne conformăm acestor standarde, pentru asta trebuie acord? Nu ajung glagoni în cap ca noi să înţelegem acest lucru?”, a declarat Voronin la postul TV N4.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img