A urcat într-o mașină de ocazie, dar a nimerit pe mâna unui HOȚ DE MAȘINI. S-a întâmplat pe traseul Chișinău – Hîncești (VIDEO)

cursa

Ofițerii Inspectoratului Național de Patrulare au contracarat pe 11 iunie un caz de răpire a unui automobil de model “Volkswagen Touareg”. Mijlocul de transport a fost sustras în jurul orei 08.00 de la o parcarea cu plată din sectorul Rîșcani al capitalei. Urmărirea infractorului a început pe străzile capitalei și a luat sfîrșit în apropiere de or. Hîncești.

Polițiștii au somat conducătorul mijlocului de transport să tragă pe dreapta, însă acesta nu s-a conformat cerinţelor angajaţilor poliţiei și a continuat deplasarea pe traseul R-33 Chișinău –Hîncești.

Suspectul conducea mașina cu viteză excesivă, aproximativ 170 km/h și efectua manevre extrem de periculoase, punînd în pericol viața sa, cît și a altor participanți la traficul rutier. În acest context, polițiștii au luat decizia de a bloca traseul și reține infractorul.

Operațiunea de reținere a avut loc în apropiere de or. Hîncești unde circulația transportului a fost sistată de către polițiști și tehnică specială.

De menționat, că șoferul din ” Volkswagen Touareg ” avea în calitate de pasageră o doamnă, care a urcat în automobil la ieșire din capitală, deoarece se grăbea să ajungă la Hîncești, profitînd de transport de ocazie. După finalizarea ”cursei”, doamna de 36 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cazul este cercetat de către IP Rîșcani din municipiul Chișinău.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By