Usatîi a pus la punct o bloggeriță de la PLDM și … a invitat-o la hram!

renato

După ce a fost atacat de o bloggeriță pe un site de opinii, Renato Usatîi a invitat-o pe aceasta la hramul orașului Fălești. În stilul său inconfundabil, Usatîi a pus-o la punct pe bloggeriță, dar nu înainte să-i amintească acesteia despre faptul că banii cu care ar fi plătită de Vlad Filat sunt bani proveniți din afaceri murdare și contrabanda cu țigări.

„O blogeriţă draguţă, plătită de PLDM, a scris azi un text la comanda șefului Fiscului și Vamei, Vlad Filat, în care ne spune că oamenii nu au nevoie de concerte, ci de locuri de muncă, investiţii si altele. Da, scumpa mea Ana, mergi la „al vostru” Vlad Filat și intreabă ce a făcut anii ăștia, unde sunt locurile de muncă și de ce e sărăcie în țară. Pentru tine e ușor să publici texte pe banii lui Filat, dar pentru oamenii aceia sărmani care vor veni la spectacolul de la Făleşti, concertul o să fie o alinare pentru viața grea pe care o duc din cauza șefului tău Filat și a colegilor lui de guvernare…” , a scris Usatîi pe contul său de facebook.

 

Totodată acesta a invitat-o „galant” la hramul Făleștiului:

Și dacă vrei să vezi care e diferența între ce face Filat și ce fac eu, te invit cu mine la Fălesti să mergem împreună să vorbim cu oamenii, promit sa nu le spun ca esti de la PLDM si o sa fie totul ok. (…) Te aștept în popor! Renato.

UsatiiblogAmintim că liderul Partidului Nostru a invitat toți doritorii la un concert de zile mari care va avea loc la data de 22 mai curent, în Fălești cu ocazia hramului orașului. În cadrul acestuia vor evolua Dmitrii Malikov și Sofia Rotaru.

 moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By