6 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Un politician din Moldova urma să fie ACUZAT CĂ ESTE NARCOMAN

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

În cadrul emisiunii “Vecernii razgovor” de la postul de televiziune TVC21, președintele Partidului Nostru a recunoscut că viața sa a fost amenințată de un real pericol.

“Conducerea poliției noastre a devenit cu totul neruşinată. Din surse demne de încredere am aflat că au fost găsite patru studente care trebuiau să mă contacteze pentru ca, ulterior, să anunţe că ar fi fost violate. Dacă această “operaţiune” m-a amuzat, atunci cea de-a doua a fost mult mai gravă. Acum două zile, printre angajaţii mei au fost depistate persoane, deja concediate, care aveau drept sarcină să-mi picure de câteva ori pe zi anumite picături în mâncare, ceai, cafea. Imediat înainte sau după hramul oraşului Fălești, poliția ar fi trebuit să mă oprească în stradă şi să spună că nu le place cum arată pupilele mele. Conform planului, trebuia să fiu invitat pentru expertiză la Dispensarul Narcologic, unde, în urma testului de sânge luat, să se demonstreze că sunt consumator de substanțe narcotice. Au decis să mă facă şi narcoman!”, a spus Renato Usatîi.

De asemenea, politicianul a mai adăugat că a depus o cerere în acest sens la Procuratura Generală şi la Serviciul Informaţii şi Securitate, menţionând că este sigur de faptul că nu va urma nicio reacție din partea instanţelor menţionate.

sursa: ru1.md

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img