„REVOLUŢIE” în Parlamentul European. Pentru că îşi puneau prea mult în farfurii, europarlamentarii au fost PEDEPSIŢI

PE

Angajaţii de la Bruxelles, dar şi unii europarlamentari, trebuie să plătească de trei ori mai mult pentru o salată la cantina instituţiei, iar asta a făcut să izbucnească în interiorul Parlamentului European (PE) o adevărată revoluţie.

  • Acest afiş, care indică un preţ de 0,95 € pentru 100 g de salată, a stârnit nemulţumirea celor care lucrează în Parlamentul European

După ce cantina instituţiei a schimbat regulile şi i-a pus pe oameni să plătească acum salatele în funcţie de greutate, şi nu în funcţie de dimensiunea farfuriei, aşa cum se întâmpla până nu demult, mai multe e-mailuri conţinând nemulţumirile angajaţilor au început să circule prin Parlament.

Protestele sunt susţinute şi de unii europarlamentari, precum olandezul Lucas Hartong, care a publicat informaţia pe aplicaţia oficială a Parlamentului European, EP Newshub. “Nu este normal să plătesc peste 6 euro pentru aceeaşi salată pe care o cumpăram cu 2,10 euro înainte de Paşte. Mâncarea era oricum prea scumpă, având în vedere gustul ei oribil”, susţine Hartong.

Într-un comunicat intern, oficialii PE au afirmat că măsura face parte dintr-o campanie amplă, ce are ca scop reducerea risipei de alimente în UE. Neoficial, decizia ar fi fost luată după ce s-a constatat că mulţi dintre cei care lucrează în PE îşi umpleau prea mult farfuriile, iar la final aruncau o mare cantitate de salată.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By