REACŢIA LUI ROGOZIN: Mă întreb câte pahare a băut Băsescu înainte de a închide spaţiul aerian pentru avionul nostru

rogozin

„Mă întreb câte pahare a golit Băsescu pentru a prinde curaj să închidă spaţiul aerian pentru avionul nostru”, a scris Rogozin pe contul său de Twitter, după ce preşedintele român a declarat duminică la Timişoara că trebuie aflat mai întâi câtă vodcă a consumat Rogozin înainte să facă asemenea declaraţii, referindu-se la atacurile vicepremierului rus Dmitri Rogozin la adresa României.

„La astfel de declaraţii eu nu pot avea decât o singură reacţie. Trebuie să aflăm câtă vodcă a consumat Rogozin înainte să facă aceste declaraţii. E o declaraţie lipsită total de respect faţă de un alt stat, faţă de orice altceva ce nu reprezintă Mama Rusia”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro preşedintele Traian Băsescu, citat de Mediafax.

Şeful statului român a adăugat că Rogozin a rămas încă la modul de gândire al stalinismului.

Amintim că acum două zile, oficialul rus a scris pe Twitter că România, la cererea Statelor Unite a închis spațiul aerian pentru avionul său motiv pentru care nu poate părăsi Republica Moldova. Dmitri Rogozin aflându-se la acel moment în Transnistria unde a participat la parada dedicată Zilei Victoriei. Anterior, Rogozin anunţase că Ucraina nu-i permite să treacă prin spaţiul său aerian, insă, autorităţile de la Kiev au dezminţit afirmaţiile vicepremierului rus.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By