8 C
Chișinău
Sunday, April 18, 2021

“RĂZBOIUL VA ÎNCEPE PESTE NOAPTE”! Un neamţ a PREVESTIT cum va ÎNCEPE cel de-al Treilea Război Mondial

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Foto: cultural.bzi.ro/ Arlois Irlmaier

Alois Irlmaier unul din profeţii trecutului s-a născut la 8 iunie 1894 în Scharam, Bavaria Superioara şi a murit în 1959 în condiţii suspecte. Otrăvit spun unii, de cancer susţin alţii.

În viziunile sale, germanul descrie declanşarea celui de-al Treilea Război Mondial şi felul cum se va desfăşura acesta, scrie cultural.bzi.ro, citat de libertatea. Irlmaier a suferit multă vreme pentru prezicerile sale, fiind târât prin tribunale de autorităţile germane. În 1947 Irlmaier a apărut pentru ultima oară în faţa unei instanţe, fiind achitat definitiv.

Povestea lui Irlmaier i-a trezit interesul unui scriitor german, Conrad Adlmaier, care i-a luat un interviu şi a publicat o carte cu prezicerile acestuia.

“Va fi în numele păcii. Războiul va începe brusc în Orientul Mijlociu. Mari forţe navale se confruntă în Marea Mediterană – situaţia este extrem de tensionată. Dar miza este în Balcani. Scânteia războiului va porni din Balcani. Văd o mare şi-o cădere, un pumnal sângeros se află lânga el. Doi barbaţi omoară un al treilea. Cel ucis este de rang înalt. Asasinii au fost plătiţi de către alte persoane. Unul dintre criminali este un om mic şi negru, celălalt un pic mai înalt, cu părul deschis la culoare. Va fi în Balcani, dar nu pot spune exact unde. După un asasinat, războiul va începe peste noapte. Văd foarte clar trei numere, doi optari şi o nouă. Dar eu nu pot spune ce înseamnă şi nu pot estima o perioadă de timp. Războiul va veni de la răsărit”, a prevestit Alois Irlmaier cum va începe cel de-al Treilea Război Mondial.

Potrivit lui Alois Irlmaier, cel de-al Treilea Război Mondial va produce mai multe victime decât primele două conflagraţii globale luate la un loc. După război va urma însă o lungă perioadă de linişte:

“După aceste evenimente urmează o lungă perioadă de timp de noroc. Oamenii vor începe acolo unde au început bunicii lor”.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img