L-AU PRINS! Fura maşini şi se plimba cu ele sau le vindea la metal uzat

furt-din-autoturism

foto simbol

Un minor de 16 ani, din raionul Nisporeni a fost reţinut de poliţie fiind bănuit de furtul a trei unităţi de transport din sectorul Buiucani al capitalei. Minorul anterior a fost judecat condiţionat pentru infracţiuni similare înregistrate pe teritoriul raionului Nisporeni.

El a recunoscut poliţiştilor că automobilele le-ar fi furat cu scopul de a se plimba sau pentru a le vinde la metal uzat. Prima unitate de transport de model “Vaz”, a fost furată din curtea unui bloc de locuit din sectorul Buiucani, pe care intenţiona să o vândă la fier uzat, însă a fost procurată de un bărbat la preţul de 2 000 lei. Celelalte două automobile de modelele ”Vaz” şi ”Suzuki” au fost deteriorate în timp ce se deplasa spre Nisporeni, după ce le-ar fi răpit din Chişinău, fiind abandonate la marginea carosabilului.

Despre incidentele în care ar fi fost implicat minorul, poliţiştii au informat părinţii acestuia şi au dispus iniţierea a trei cauze penale pentru furt şi răpire de automobile. Dacă instanţa de judecata îl va recunoaşte vinovat de cele incriminate, minorul riscă amendă în mărime de la 10 000 la 20 000 lei sau închisoare pe un termen de la 1 până la 3 ani.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By