Gonța va avea o fetiță! Iată ce ascunde campania de PR jenantă a lui Filat din ultimele zile

filat

Zilele acestea am văzut cu toții un așa-zis preludiu de PR, realizat de Gonța și Filat pe paginile lor de Faceebook, pe care au plasat diferite indicii prin care credeau că toata lumea va sta cu temperatura ridicata să vadă ce o sa aibă ei, fată sau băiat.

O campanie mai primitivă de PR nu am vazut în viața mea. Păi cine nu știa că Gonța o să aibă fetiță? Poate doar al vostru Vlad Filat, în rest toată lumea informată știe, încă de câteva luni. Tot teatrul asta ieftin și ridicol prin care Filat saltă și îmbrățișază fetițele altora, apoi plătește postări în media online cu pozele respective, este de fapt o campanie prin care cei doi vor să ne trezeasca interesul asupra viitorului eveniment de PR, nașterea copilului lor. Eu credeam că nașterea unui copil e altceva, decât circ public…

Moldovenii au lăsat totul baltă, semnarea Acordului de Asociere se amână, conflictul din Ucraina intra în pauză, Kremlinul tremura de se zguduie Piața Roșie, așteptând marea veste – toți vor să știe ce va naște Gonța!

Eu știu că politicienii n-au limită, sunt în stare să-și puna nevestele și copiii în bătaia focului, doar sa mai acumuleze puncte electorale, dar macar de la Ea așteptam să înțeleagă rolul penibil pe care îl joaca în spectacolul lui Filat și să nu-și lase copilul nenăscut să fie deja parte a unui plan cinic de PR.

Oameni buni, gata, am înteles, o sa aveți o fetiță, să fiți fericiti și ea să fie sanatoasa! Vreti sa credem ca totul e roz la voi și Filat e mare familist? Da da da da, credem și …ne asumăm!

Sunteti cea mai minunata familie și cei mai minunati părinți. Mitropolitul o sa va boteze fetița și pe voi, dacă trebuie. Așteptăm cu interes sa vă vedem în VIP Magazin, să-l vedem pe Filat cum ridică la cer copilul și țara să leșine de admirație, după care la vot oamenii să pună ștampila cu doua mâini pe PCRM, ca răsplata pentru că ‎i-ați crezut proști.

Oameni buni, sunteți cine sunteti, cu sau fara campanii jenante de imagine.‎..

Sursa: VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By