Filat se numește singur „EROUL liberalizării vizelor”

filat

Găsesc azi în cutia poștală buletinul PLDM-ului “Stejarul”, dedicat liberalizării regimului de vize pentru care a trudit, bineînțeles, numai Filat.

Dacă a ajuns Filat să cerșească și votul meu atunci e clar că e la mare ananghie el și prostimea lui.

Pe prima pagină Filat apare pozat de 2 ori.

Aici aflați și despre pașii întreprinși de Filat și PLDM–partidul care a oferit cică „DEMNITATE și LIBERTATE cetățenilor R. Moldova”.

Și martirii care au luptat în anii de renaștere națională ce-au făcut, uitucule?

Și combatanții din războiul ruso-moldovenesc din anii 90?

Și cei 700 000 de basarabeni din Piața Marii Adunări Naționale, care au adoptat Declarația de Independență a acestui pămînt românesc?

Pe pagina a 2-a nu lipseste poza nimicniciei demisă pentru acte de mare corupție din fruntea Guvernului R. Moldova. I se dedică 5 rînduri. Are și prim-ministrul ot PLDM, Leancă, o poză minusculă. Lui i se dedică 4 rînduri.

Aici titlul paginii e scris într-un stil absolut idioțenesc și sună astfel: “EROII CĂRORA LE DATORĂM ELIMINAREA VIZELOR ÎN STATELE UE!”

Eroii lui Filat sunt: 1. Filat, 2. Leancă, 3.Gherman, 4.Recean, 5. Macovei, 6. Marinescu, 7. Malstrom.

Și atît, oameni buni!

Ca să-l declari pe Filat și Recean, care trebuie demult să stea la pîrnaie, EROI nu e cazul să ai nici un gram de minte. E destul să te cheme: Filat.

Pagina a 3-a nu-și putea permite lipsa altei poze mari cu preacurviosul și mafiotul Filat.

Textul paginii îi aparține în proporție de 80 la sută.

Iată titlurile:„Vom continua să muncim” și „Am un sentiment de mare bucurie”.

În pagina a 4-a Filat apare doar în 3 poze mari cît dosarele sale pregătite să ia calea din Procuratură-n instanțele de judecată.

Pagina e despre “OPTIMISMUL MOLIPSITOR AL LUI FILAT”.

Maladie incurabilă, ce mai tura-vura!

Pagina a 5-a ne repetă, de parcă am fi analfabeți ca Filat, despre „Pașii întreprinși de Filat și echipa PLDM”.

Leancă e citat de 2 ori, cu 15 rînduri. Fule-cu 13, Malstrom-cu 6, Filat-cu 98!

Ferească Dumnezeu de așa dictator!

În pag. 6-7 e prezentă societatea civilă care „mulțumește PLDM-ului pentru victoria epocală”. Dar și aici aceștia „benevol și nesiliți de nimeni” declară că „acest succes se datorează echipei PLDM în frunte cu Filat.”

Halal de așa societate civilă din…buzunarele lui Filat.

Pagina 8 și 9 e dedicată concertelor lui Filat, organizate cu ocazia monopolizării victoriei repurtate de AIE-1, AIE-2 și Coaliția proeuropeană și nu doar de Filat.

Care apare în 5 poze din 11. Alți politicieni din partid nu apar, numai artiști și spectatori.

Democrație și Libertate a la Filat!

Politician de rahat, nu altceva!

Paginile 10 și 11 sunt tot ale societății civile, care laudă într-un cor unic STEJARUL.

Aceasta invocă “temelia pusă de guvernul(corupt?) Filat, care dă primele roade”, toți purtînd pe limbă numai bomboana Filat.

În toată pagina 12 e reprodus un interviu cu Filat, preluat din Ziarul cică liber zis NAȚIONAL, intitulat: „I-am luat prin surprindere pe europeni”, uitînd să specifice și cu ce.

Cu actele de contrabandă, de prostituție politică și sexuală, practicate și coordonate de beneficiarul a cărui poză imensă patronează și pagina 12.

În pag. 13(!) Filat a fost mărinimos, oferind spațiu egal pentru N. Gherman, Iu. Leancă, V. Streleț și L. Palihovici. Care, nu se știe de ce, nu-i pomenesc măcar numele…

În pag.14 apar Malstrom, Băsescu, Ponta, Paet, Schuebel, Samaras și Kerry, care, culmea lașității, nu-l laudă pe Filat și PLDM-ul lui pentru victoria repurtată, ci laudă Guvernul, Coaliția proeuropeană și cetățenii R. Moldova.

Corect?

Și tu, Brutus Filat, ce exemplu de crasă minciună oferi în proaspătul număr de buletin tirajat în 49.300 exemplare?

Pag.15 e oferită diasporei, care (cum altfel?) cîntă precum că “toată victoria aceasta s-a făcut cu meritul și efortul depus de PLDM în frunte cu Filat”.

Pag.16, în locul unor integrame sau femei în pielea goală așteptînd microfonul de la Filat ca să se expună și ele la tema liberalizării de vize, apare tot preacurviosul de Filat într-o poză cît carul și ne dă lecții cum ar trebui să onorăm drapelul de stat și cel european.

Nesimțitul!

De parcă noi am fi uitat cum a ascuns acesta drapelul tricolor și stema R. Moldova din Reședința de stat a Guvernului, atunci cînd contrabandistul Filat s-a pupat cu contrabandistul Șevciuc.

Așa procedează numai ticăloșii, idioții și pușlamalele ordinare.

Filat din ce tagmă face parte?

La sfîrșit nu ne rămîne decît să remarcăm faptul că în PLDM cultul personUlității tîlharului Filat e în agonie totală.

Într-atît de bolnav de sine e acest cavaler al Ordinului Republicii furate și răsfurate de el, încît nici măcar acest buletin realizat de Silvia Pojoga și Larisa Manole nu e în stare să salveze de la pieire sigură un criminal.

Al cărui buletin oamenii îl extrag din cutiile lor poștale și-l aruncă direct la gunoi.

Acolo, unde e de mult și locul acestui gangster ce v-a furat de prea multă vreme trecutul și prezentul, rîvnind cu mîinile murdare de atîtea hoții să vă fure pînă la 29 noiembrie 2014 și Viitorul.

În numele democrației, libertății și integrării europene, pe care cică vi le-a dăruit, absolut dezinteresat, numai și numai dictatorul Vladimir Filat!

sursa:voxPublika/autor:Traian Vasilcău

You may also like

Comments are closed.

By