5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Filat se ENERVEAZĂ când apare Leancă la televizor şi îl supără că acesta CREŞTE în sondaje

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Deputatul liberal Valeriu Munteanu vorbește despre situația din interiorul coaliției de guvernare pe care o compară cu un priveghi sau parastas. Mai mult, legislatorul nu este sigur că actuala coaliție va ține până la alegeri. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii Alb&Negru de la UNIMEDIA.

“În coaliția de guvernare este catastrofă, ca la priveghi și ca la parastas. Să-i fi văzul pe câțiva reprezentanți ai PLDM după ce a picat proiectul cu Glorinal. Din păcate nu sunteți prezenți în sala de ședințe și asta e marea pierdere. Pe unul mai nu l-am văzut plângând. Nu știu cum reacționează la probleme personale, dar la această problemă mai nu plângea. Mă gândeam oare ce angajamente și-a asumat că reacționează atât de bolnăvicios la chestia asta. Ce ți-a spus? Cu ce ești dator? Totul trebuie să fie corect și transparent”, susține Munteanu.

Liberalul mai crede că disensiunile în coaliția de guvernare vor continua. “E ca la priveghi. Sunt mofturi peste mofturi. Este greu de spus dacă această coaliție va ține până la alegeri. Nu există certitudine. Există trei partide în coaliție. Fiecare dintre ele ochește în alegerile parlamentare și încearcă să spună că tot ce s-a făcut e a lor, dar tot ce a fost rău cade pe umărul celuilalt”, a precizat deputatul.

În același timp există și semne de întrebare cu privire la viitoarea guvernare și dacă ea va fi una democratică.

UNIMEDIA precizează că, potrivit BOP, prezentat recent, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, în Parlament ar accede patru partide. Este vorba de Partidul Comuniștilor – 24,3%, Partidul Liberal Democrat – 14,5%, Partidul Democrat – 8% și Partidul Liberal – 7,8 %.

sursa:unimedia.info

foto:abcnews.md

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img