EXCLUSIV // Filat a aterizat cu avionul lui Shor ÎN CÂMP, ca să FUGĂ DE PRESĂ

avion shor

Liderul PLDM, Vlad Filat, a făcut aseară un gest neobişnuit la întoarcerea de la Bucureşti. Potrivit unor surse din cadrul Poliţiei de Frontieră, după aterizare, avionul cu care acesta se întorcea din România nu a tras la locul obişnuit, ci s-a dus spre câmp, unde a fost ascuns după nişte hangare vechi, pentru ca Filat să nu poată fi văzut când coboară din avionul omului de afaceri Ilan Shor. Acest lucru a dat peste cap şi formalităţile obişnuite pe care le fac lucrătorii vamali şi cei de la Poliţia de Frontieră.

Motivul se pare că a fost acela că liderul PLDM a fost avertizat că în incinta aeroportului se află ziarişti şi camere de luat vederi care ar fi putut să-l filmeze în moment ce coboară din aeronava noului preşedinte al BEM, Ilan shor.

Reamintim că acest lucru s-a întâmplat aseară după ce ieri în mass-media au apărut informaţii legate de faptul că Vlad Filat s-a deplasat la Bucureşti cu aeronava controversatului om de afaceri, Ilan Shor, lucru confirmat şi de actele oficiale depuse de piloţi. Filat a spus zilele trecute că pe Ilan Shor îl cunoaşte doar de la ştiri şi că nu are nici o legătură cu scandalul de la BEM.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By