Chioară, ştirbă, urâtă şi uscată ca o prună lăsată iarna în pom. Este IUBITA unui tânăr de 31 de ani. Vezi ce tandru se SĂRUTĂ ce doi porumbei!

I Date Women Three Times My Age

Are 31 de ani si spune ca niciodata nu s-a simtit atras de femeile tinere. Kyle Jones, din Pittsburgh, marturiseste ca, de cand era mic a fost atras de femeile mai în vârstă, iar limita de vârstă pentru partenerele a crescut odata cu a lui. Astfel, daca la 20 de ani il interesau femeile de peste 40 de ani, acum, la 31, Kyle spune ca iubita sa trebuie sa aiba neaparat gingiile fara dinti, sa uite cum le cheama, sa nu se poata schimba sau deplasa singure, sa tremure necontrolat si sa mai aiba cat mai putin de trait.

Kyle este atat de pretentions, incat nici macar nu ia in considerare vampele de 70-80 de ani. Limita este 90, iar superba Marjorie McCooll l-a pus cu botul pe labe. Chioara, stirba, urata si uscata ca o pruna lasata in pom iarna, Kyle spune ca Marjorie l-a dat gata cu formele ei apetisante. Barbatul a recunoscut ca s-au intalnit pe internet, iar Marjorie a povestit amuzata ca DIN GRESEALA. Cautand pe un site de pompe funebre, fiind chioara, felina a dat click pe ceea ce parea o cruce. De fapt imaginea unu falus in erectie violenta, un banner nazdravan care se strecurase ca un strengar pe ecranul laptop-ului. Astfel, a ajuns la Kyle, care cauta pe site-ul morgii din localitate ultimele stiri. Din greseala, Kyle a tastat in bara de cautare „filme porno gerontofili”, iar rezultatul l-a adus pe acelasi site ca si pe Marjorie.

Cei doi s-au intalnit repede, pentru ca Marjorie risca sa uite in cateva ore tot ce facuse de dimineata. Astfel, Kyle a prezentat-o imediat mamei sale, care l-a sfatuit s-o duca imediat inapoi de unde a luat-o, poate o cauta cineva. Cei doi indragostiti au facut repede cateva poze, lui sa-i aminteasca ce barbat era odata, iar ei ca a fost si nu mai e.

I Date Women Three Times My Age

Deși bazat pe un fapt cât se poate de real, acest material este un PAMFLET si trebuie tratat ca atare.

sursa: jurnalul.ro

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By