Ce înseamnă „P”-ul lui Filat! Vezi știrea care a IMPRESIONAT tot Facebook-ul

filat_bratfa_zona_colaj

De la o vreme Demisul pentru corupție criminal Volodea Filat apare cu interviuri peste tot. În „Dreptatea de Rîbnița”, în „Luceafărul de Mititica”, în “LIP Magazin de Bumbești”.  Și-n „Adevărul Falimentar” al său, urmat Peste tot de litera P.

Inclusiv în titlu.

E atît de orbit de Cultul PersonUlității sale încît doarme cu P, stă într-un cabinet cu P, mănîncă de 5 ori pe zi cu P, discută aprig cu P, o mîngîie tandru  Pe P, tot timpul gîndurile-i fiind  nu la Anhela, ci la P.

Ce o mai fi, domnule Bandit de Lăpușna, și nenorocita asta de P?

E o simplă literă P?

E un Porshe de 100 mii de euro furați din vistieria statului și dăruiți amantei ce i-a devenit soție, care e pe cale să nască un copil  de criminal, Procreat în Preacurvie, cu mult-mult timp înainte de a-și legaliza cei doi Prostituția?

E un Păcat capital?

E un Pamflet tot ce spune oricînd și oriunde Volodea Pilat, căruia cei de la Hîncești îi zic: Vova Hoțu, din Prea mult Patriotism și Plecăciune ce i-o Poartă ca și Pămînteni?

P  mai înseamnă că orice material despre Prim-mafiotul Patriei Voastre e Plătit cu Parale șterpelite din buzunarele alegătorilor săi?

Înainte vreme P apărea numai la textele despre Nicu Platon…

Acum a venit și rîndul Prădalnicului Filat?

Care nu mai Poate de-atîta Prostie și Plătește tot ce Plodește(și nu Plodește!) biata-i gură cu Palate și Parale, Poșete de mii de lire sterline  și Porshe-uri de sute de mii de euro, cu care apoi amantele sale, Preschimbate de nevoie-n  soții, doboară ziua-n amiaza mare toți Parii din republică, achitînd cu Plăcere cîte 200 de lei Pentru fiecare Par făcut una cu Pămîntul, doar ca litera P să fie foarte satisfăcută nonstop.

Să fie această enigmatică P Procuratura? Sau Poliția? Sau Pedeapsă Penală? Sau vreo instituție Penitenciară, Pre limba Poporului zisă și: Pușcărie, acolo unde se bagă cu Propriile mîini și Picioare demult Pușcăriabilul lider de Pldm?

P.s. Stați că nu e tot. Muriți de rîs cînd îl priviți pe neKGB-istul Țăranu vociferînd în “Cabinetul din Umbră” al MoȚopilor, Prieteni și cu Dracul Voronin, și cu frate-su, Volodea Filat. Anume acolo, la ultima ședință a cabinetului, ex-comunistul doctor în istorie de Partid l-a Pocnit pe vicele lui Filat, unul Pistrinciuk, cu o întrebare nimicitoare, drept în P.
“Oare vizita lui Filat în SUA nu înseamnă că Pldm se transformă-n mîna Washingtonului din Moldova și anume el va contrapune Politica Moscovei?”—exact așa l-a întrebat Politrucul din toate timpurile pe Politrucul de azi Pistrinciuk.

–Ba da!!!, a răspuns vicele lui Filat Pe loc.

După care Mocanu și cei doi Țopi fugari din vila sinucigașului Boris Berezovski din Anglia au aplaudat și cu mîinile, și cu Picioarele, și cu P dintre ele.

P însemnînd altceva decît ceea ce vă vine vouă în gînd.

P nefiind decît  o Pușcărie pentru Persoanele Alese din Politica Moldovenească, care Pușcărie se înalță vertiginos Pe banii alocați de Uniunea Europeană și unde Prădalnicii de geniu ai celui mai sărac Popor de Pe continent își vor Petrece ultimii lor ani de Pe Pămînt.

Cu tot cu Ordinul Republicii în dinți.

Cu tot cu Ordinul “Ștefan cel Mare” sub Pernă.

Și cu tot cu Pașapoartele lor diplomatice, învelite-n Pistoale.

Poleite cu aur.

Și Purtînd adînc incrustată litera P.

Pe trăgaci.

http://adevarul.ro/moldova/politica/vlad-filat-liderul-pldm-sunt-increzator-sua-ue-vor-continua-prieten-apropiat-strategic-republicii-moldova-p-1_53877c4d0d133766a81e4d8a/index.html

Sursa: VoxPublica/Traian Vasilcău

You may also like

Comments are closed.

By