“Când mi-am revenit, erau morţi alături. Dacă stăteam la geam, nu mai eram în viaţă”. Mărturiile unui bărbat din “trenul morţii”, externat din Naro-Fominsk

tren7

“După ce ne-am pornit de la Moscova, s-a întâmplat undeva după o oră. N-am reuşit, stăteam pe prima scară, jos, eram la mijloc, dacă stăteam la geam nu mai eram în viaţă. Am avut noroc. Am fost tare lovit la cap, mi-am pierdut cunoştinţa, cînd mi-am venit în fire mă scoteau alţi bărbaţi care erau acolo. Pe urmă iar mi-am pierdut cunoştinţa şi cînd mi-am revenit, zburau elicoptere, erau morţi alături. M-au dus la un spital militar. Am fost lovit tare la cap, la picior, coasta ruptă”. Sunt mărturiile unui bărbat, de 50 ani, din raionul Soroca, una dintre victimele accidentului feroviar din 20 mai, produs în apropiere de Moscova.

Bărbatul a fost externat din spitalul din Naro-Fominsk şi a ajuns acasă în această dimineață, la ora 04.35, la Gara Feroviară unde era așteptat de către un echipaj SMURD.

Din spusele soției, care l-a însoțit, pe parcursul drumului bărbatul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale complexe. În urma accidentului feroviar, persoana a avut traumă craniocerebrală, fractură de coaste și picior.

Victima a fost internată la Spitalul de Urgență din Chișinău.

Amintim că după accidentul feroviar, produs în apropiere de Moscova, 5 moldoveni au murit, iar alte 19 persoane au fost internate în spital, în stare gravă, dintre care și un minor.

VICTIMA

victima33

victima3

victima5

victima7

victima44

victima76

smurd

SMURD MOLDOVA7

smurd moldova42

foto/video: DSE
moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By