Autorul clipului lui Filat îi ATACĂ DUR pe realizatorii de la Ora de Ras pentru că l-au parodiat

prodan

foto: Sergiu Prodan (Facebook)

Realizatorii emisiunii Ora de Ras au fost ameninţaţi de cunoscutul regizor Sergiu Prodan. Ultimului nu i-a plăcut o parodie a lui Durbală şi Cheianu la un spot publicitar realizat de Atelierul Sergiu Prodan pentru Vlad Filat, cu ocazia Sărbătorilor de Paşte.

„Vreau să vă atenţionez. Treaba voastră, ce aveţi voi cu Filat, Plahotniuc, şi Ţopa, dar dacă pe viitor vă mai atingeţi măcar o dată de oamenii care apar în spoturile noastre, să ştiţi că o să vă cer socoteală. La modul cel mai serios”, a scris Prodan pe Facebook. Ulterior, acesta a şters postarea, „pentru că nu vreau să dau valoare unor nonvalori”, a argumentat Preşedintele Uniunii Cineaştilor.

Realizatorii emisiunii Ora de Ras, de la Jurnal Tv, au facut de fapt un fel de traducere a intenţiilor reale care stau la baza mesajului clipului, au scos în evidenţă manipularea cu iz electoral din acest mesaj, iar acest lucru pare să-l fi iritat atât de tare pe realizatorul clipului. De altfel, pe reţelele de socializare şi în media, clipul lui Filat a fost criticat şi pentru că în el au fost folosiţi copii şi tragediile pe care le trăiesc aceştia stând departe de părinţii lor. Unii au considerat ca acest lucru este cinic şi nu reprezintă altceva decât o încercare a lui Vlad Filat de a se folosi de dramele acestor copii în scopuri electorale.

Reamintim că nu este pentru prima oară când spoturile publicitare realizate de Atelierul Sergiu Prodan pentru PLDM sau Vlad Filat ajung în atenţia opiniei publice. Anterior, această companie a fost acuzată de plagiat, inclusiv în cazul spotului publicitar electoral pentru liderului PLDM – „E dimineaţă din nou în Moldova”, care, practic, a fost copiat integral din campania electorală a unui fost preşedinte american.

Vedeţi aici parodia care l-a înfuriat pe Sergiu Prodan:

download_20140501_113743

download_20140501_113430


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By