Au FURAT maşina unui taximetrist, însă, pe drum, S-AU RĂSTURNAT. Vezi care au fost consecinţele

taxi

În noaptea spre 6 mai curent, un taximetrist în vârstă de 35 ani, originar din raionul Anenii Noi, a fost ameninţat şi deposedat de automobilul de model ”Dacia”, de către doi necunoscuţi, în timp ce se deplasau pe traseul din preajma comunei Dobrogea. Potrivit victimei, indivizii împreună cu o domnişoară au urcat în taxi la Gara Feroviară din capitală. Aceştia au solicitat să se deplaseze în comuna Sângera. Pe traseu ei au atacat şoferul şi l-au deposedat de automobil, bani şi două telefoane mobile. Ulterior victima a reuşit să alerteze poliţia de la o staţie de alimentare cu petrol.

Astfel au fost orientate mai multe echipe mobile de poliţişti care au întreprins acţiuni de căutare a făptaşilor. În context, forţele de ordine au depistat automobilul taximetristului inversat pe traseul din apropierea oraşului Anenii Noi. La faţa locului a fost găsită în stare gravă tânăra care urcase în taxi împreună cu agresorii. Imediat a fost acordat primul ajutor medical şi transportată la spitalul din Anenii Noi. În fapt, serviciile de investigaţii ai IP Botanica al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău au iniţiat măsuri speciale de identificare şi localizare a atacatorilor. Ca rezultat au fost reţinuţi doi tineri cu vârstele de 22 şi respectiv 27 ani, originari din r. Calaraşi, anterior judecaţi pentru infracţiuni grave.

În cadrul audierilor poliţiştii au stabilit că după ce s-au inversat cu maşina, aceştia au fugit de la faţa locului fără să acorde primul ajutor medical domnişoarei. Ei au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi penal pentru răpire de automobil şi atac tâlhăresc. De asemenea ei riscă să fie cercetaţi penal şi pentru producerea accidentului rutier soldat cu urmări grave.

Conform legislaţiei penale în vigoare ei riscă o pedeapsă cu privare de libertate pe un termen de la 8 până la 10 ani de închisoare.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By