10 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

ATENŢIE! Imagini care vă pot afecta emoţional! FOTO / VIDEO din clădirea Sindicatelor din Odesa, DUPĂ INCENDIU

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

UPDATE: Informaţiile potrivit cărora în clădirea Sindicatelor din Odesa au fost găsite arme care proveneau din regiunea transnistreană nu a fost confirmată de Procuratura din Odesa. Totodată, procurorul general al regiunii Odesa, Evghenii Vlasiuk nu a confirmat nici faptul că printre victime se numără şi cetăţeni din stânga Nistrului.

“Esta secretul anchetei. La moment, au fost identificate 6 persoane şi toate sunt locuitori ai regiunii Odesa”, a declarat Vlasiuk.

UPDATE: 14.20 Potrivit procurorului regiunii Odesa, Igori Borşuleak, numărul morţilor a crescut până la 46 de persoane, peste 200 de oameni au avut nevoie de îngrijiri medicale, 20 dintre care sunt colaboratori ai miliţiei. Opt persoane au murit după ce au căzut în gol de la etajele cuprinse de flăcări.

Procurorul este de părerea că pierderile de vieţi omeneşti puteau fi evitate dacă organele de drept acţionau mai operativ.

Totodată, Borşuleak a menţionat că toţi cei vinovaţi de producerea tragediei vor fi pedepsiţi, inclusiv detenţia pe viaţă.

Amintim că în urma violenţelor de ieri din Odesa au murit 43 de persoane şi alte 174 au fost rănite. Potrivit medicilor, 25 dintre victime se află în stare gravă la spital.

În clădirea Sindicatelor incendiată de manifestanţii pro-ruşi, salvatorii au găsit 38 de cadavre. Oamenii au murit fie intoxicaţi cu fum, fie au ars de vii.

ODESA2

odesa6

odesa3

1

2

odesa7

odesa8

odesa9

odesa44

odesa55

odesa88

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img