Angela Gonţa – accident la volanul unui Porsche de 100 DE MII DE EURO

gonta

foto: facebook/ Angela Gonţa

Jurnalista Angela Gonța, actuala soție a liderului PLDM, Vlad Filat, a distrus, recent, un stâlp de protecție din parcarea unui centru comercial din capitală. Și a avariat ușor un superb Porsche Cayenne.

Incidentul a avut loc joi, 22 mai, la ora 14:00, după ce Angela Gonța a ieșit de la o tură de shopping. Din neatenție, aflată la volanul unui superb Porsche Cayenne, de culoare neagră, a doborât un pilon din perimetrul parcării. Camerele de supraveghere au surprins momentul și un agent de pază s-a deplasat urgent la locul incidentului. Martori oculari susțin că Angela Gonța era un pic speriată, cel mai probabil din cauza sarcinii, și l-a contactat imediat pe soțul său, Vlad Filat. Ex-premierul ar fi vorbit la telefonul cu reprezentantul centrului comercial și și-ar fi cerut scuze pentru gafa soției, apoi s-a obligat să plătească prejudiciul creat.

Contactată de reporterul deschide.md, Angela Gonța a confirmat incidentul și a declarat că i-a fost întocmit un proces verbal de constatare a pagubei în valoare de 200 de lei.

”Amenda a fost plătită la bancă de mine personal”, susține Gonța.

Fosta prezentatoare ProTV susține că nu și-a dat seama că a lovit pilonul și neagă discuția telefonică pe care ar fi avut-o cu Vlad Filat, după cum au relatat martorii oculari contactați de portalul deschide.md.

sursa:deschide.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By