Ultimă oră // ALERTĂ MAXIMĂ în Ucraina! Turcinov declară că Rusia va începe astăzi un RĂZBOI CONTINENTAL

998546

Armata ucraineană a fost plasată în alertă maximă din cauza unui eventual atac din partea Rusiei. Potrivit preşedintelui interimar, Alexandr Turcinov, astăzi, există un pericol real ca Federaţia Rusă să înceapă un război continental împotriva Ucrainei. Anunţul a fost făcut în timpul reuniunii de urgenţă a şefilor administraţiilor regionale de stat.

„Forţele noastre armate sunt în alertă maximă de luptă”, a declarat Turcinov.

Turcinov a subliniat că toate regiunile Ucrainei ar trebui să participe la contracararea unei posibile acțiuni militare ruse. „Am emis un ordin cu privire la formarea în fiecare regiune a câte unui batalion de apărare teritorială. Fiecare șef de administrație trebuie să cunoască în detaliu planurile de apărare teritorială în regiune”, a spus președintele interimar ucrainean, adăugând că este nevoie de pus la punct logistica necesară pentru a deplasa unități militare dintr-o regiune în alta în caz de necesitate.

Unitățile de apărare teritorială trebuie să acționeze în colaborare cu Statul-Major General și cu Ministerul Apărării, a mai afirmat Turcinov.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By