Transnistria va avea ÎNCĂ 7 MINIŞTRI

transnistria_wikipedia

Regiunea Transnistreană a format recent o structură adiţională de conducere a regiunii. La o reuniune a Guvernului autoproclamatei republici, s-a decis crearea unui nou organ consultativ în cadrul căruia vor activa alţi 7 miniştri, comunică Politik.md cu referire la novostipmr.com.

În conformitate cu proiectul de lege, noul organ consultativ va fi format exclusiv din tineri ce vor ocupa posturile de miniştri pe dimensiunile: educație patriotică și inițiative economice, tineret, cultură juridică, de asistență socială, de comunicații moderne și de diplomație publică.

“Noul organ consultativ va fi condus de un președinte, iar în structura Guvernului Tineretului intră șeful său adjunct de personal, șapte miniștri și mai mulţi șefi de administrații”, a declarat șeful Ministerului Justiției, Alexandru Kisnichan.

Potrivit acestuia, miniștrii tineri vor avea acces la informații privind activitatea Guvernului propriu zis şi vor putea modifica problemele de pe ordinea de zi. În organul consultativ nou format vor putea activa tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani, aleşi în baza rezultatelor concursului.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By