7 C
Chișinău
Thursday, April 15, 2021

Spider-Woman din Chişinău. A vrut să iasă prin balcon de la etajul 3, dar a rămas BLOCATĂ. Află cum s-a întâmplat (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Salvatorii au avut parte de o intervenție neobișnuită pe strada Ion Creangă din capitală. Incidentul a avut loc în noaptea de 14 aprilie. Echipa de salvare a fost alertată de către părinții unei fete de 18 ani.

Tînără a vrut să iasă prin balcon, coborînd pe o țeavă, de la etajul trei al balconului. Însă, ghinion, un picior i-a rămas blocat între țeavă și perete. Strigînd după ajutor a fost auzită de părinți, care au alertat Serviciul 901.

Echipa de intervenție a urcat cu utilajul necesar pînă la fata care stătea să cadă. Unul dintre salvatori o susținea, încercînd să o calmeze, timp în care altul acționa pentru a debloca piciorul persoanei. În maxim 10 minute, tînăra era în afara pericolului fiind coborîtă, fără a avea nevoie de ajutorul medicului.

Serviciul protecției Civile și Situațiilor Excepționale îndeamnă oamenii să dea dovadă de prudență maximă. Cei care observă persoane în pericol să apeleze urgent numărul de telefon 901.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img