Spălare de imagine sau PR electoral? Filat FORŢEAZĂ Mitropolia să-i dea lui Focul Haric

ipsvladimir-filat

Primele semne ale campaniei electorale devin tot mai vizibile, cel mai urât lucru este că şi în acest an se vede că va fi implicată biserica. Liderul PLDM Vlad Filat a insistat să achite cheltuielile pentru aducerea focului haric, chiar dacă anterior Mitropolia Moldovei anunța că nu este nevoie de acest lucru.

”Prin purtarea de grijă a Mitropoliei Chişinăului şi a Întregii Moldove şi în acest an, cu prilejul Sfintelor Paşti, în ţara noastră va fi adusă Lumina Harică de la Ierusalim. Delegaţia care se va deplasa în Ţara Sfântă va fi condusă de către Înalt Prea Sfinţitul Mitropolit Vladimir, având următoarea componenţă: Domnul Vlad Filat, Secretarul Mitropolitan Prot. Mitr. Vadim Cheibaş, Prot. Mitr. Veaceslav Şpac, Domnul Eduard Banaruc şi Domnul Tudor Popovici. Şi în acest an, cheltuielile pentru călătorie au fost suportate de către Domnul Vlad Filat”, anunță un comunicat al Mitropoliei Moldovei.

Mai mult decât atât, anterior şi proaspătul lider al Partidului Popular Republican Renato Usatîi se declara dispus să achite cheltuielile pentru aducerea focului haric, dar se pare că Filat i-a luat-o pe dinainte. ”Zilele trecute, Renato Usatîi, liderul Partidului Nostru anunța că este gata să finanțeze dezinteresat aducerea Focului Haric în R. Moldova, doar pentru ca acesta să nu fie adus și în acest an cu contribuția liderului PLDM”, potrivit Ziarul de Gardă.

Deci, cetăţeni şi credincioşi, păzea: vine campania electorală!

foto:timpul.md

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By