Sediul Partidului Comuniştilor de la Kiev a fost DEVASTAT şi INCENDIAT (VIDEO)

kiev

Sediul Partidului Comuniştilor de la Kiev a fost cuprins de flăcări în seara zilei de ieri. Focul a fost stins la scurt timp, astfel doar o parte dintre birouri au ars. Nimeni nu a avut de suferit. Se presupune că incendiul a fost provocat intenţionat.

“Un incendiu nu putea izbucni concomitent în trei locuri diferite. Au ars peste 100 de metri pătraţi la primul etaj şi tot atâţia la al doilea. A fost afectat şi etajul trei”, a relatat un pompier, adăugând că “cel mai greu a fost să stingem focul în subsol, deoarece temperatura înaltă nu ne permitea să pătrundem în interior”.

Imaginile de la locul incidentului au fost filmate de “Gromadsike TV”. Potrivit corespondentului aflat la faţa locului, în clădire se simţea miros de benzină, a fost distrusă tehnica şi au fost sparte safeurile.

Menţionăm că începând din februarie 2014 în clădire îşi avea sediul Comitetul de Lustraţie, dar şi apărătorii Maidanului unde păstrau o bună parte din documente. Potrivit miliţiei, aceştia au părăsit clădirea cu câteva ore înaintea izbucnirii incendiului, reuşind să ia cu sine şi documentaţia.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By