PR-ul în biserică nu l-a ajutat. Filat SE PRĂBUŞEŞTE în sondaje

ipsvladimir-filat

După ce a fost ținta criticilor dure pentru modul în care a încercat să-și facă PR până și pe seama Focului Haric, Filat continuă să foloseasca Biserica pentru a-și spăla imaginea negativă, obținută ca urmare a scandalurilor de corupție în care a fost implicat, dar și a numeroarselor lui acțiuni care au dus la tensionarea situației din cadrul AIE și chiar la destramarea alianței.

Hapsân de fire, liderul PLDM, Vlad Filat, se foloseste de orice oportunitate pentru a arata poporului cat de credincios este, sperand ca in acest fel oamenii se vor lasa pacaliti si ii vor acorda din nou votul de incredere. Dupa ce s-a “infliltrata” in delegatia Mitropolitului, care a plecat în Israel dupa Focul Haric, acum Filat a postat pe siteul PLDM mai multe poze cu o Biserica in constructie, unde ar fi ctitor.

Ciudat este că lucrările la această Biserică au început în urma cu doi ani, dar Filat și-a amintit brusc zilele acestea de ele și a mers să le “inspecteze”, dupa care și-a plasat pozele pe siteul partidului.

De ce Mitropolia se lasă antrenată în jocurile politice ale lui Filat, cred ca înțelege oricine, totul are un preț și nu unul mic. De ce însă își imagineaza MitroFilat că dacă face poze prin Biserici oamenii vor uita de caracterul său murdar, care ne-a adus atâtea crize politice și momente dificile, nu este clar. După ce te aude o întreaga țară cum patronezi corupția prin telefon, după ce distrugi de nenumărate ori înțelegeri politice, după ce dai un exemplu personal de viată departe de limitele creștine, trebuie să fi lipsit total de realism ca sa mai crezi că oamenii mai pot să creada în tine și că îi poți păcăli plimbându-te prin Biserici și făcând Mitropolia verde.

Dimpotrivă, oamenii vor taxa modul în care astfel de politicieni lipsiți de caracter murdaresc pana și Biserica (Păcat de ea). Până atunci însă, banii murdari de la Fisc, Vamă, Ministerul Sănătății și alte institutii, sunt buni pentru PR…

sursa:VoxPublika

You may also like

Comments are closed.

By