Povestea CUTREMURĂTOARE a unui băieţel. Gestul emoţionant pe care l-a făcut înainte să moară (FOTO)

1

Chen Xiaotian avea doar 5 ani când doctorii i-au descoperit o tumoare malignă la creier. Din nefericire, mama sa, Zhou Lu, de 34 de ani a aflat că are şi ea o boală necruţătoare la rinichi.

Deşi medicii asigurau că băiatul îşi va reveni, boala s-a reîntors mai agresiv ca înainte. După o luptă chinuitoare, Chen a orbit, apoi a fost paralizat din cauza tumorii, conform Daily Mail. Astfel, şansele de supravieţuire erau minime.

2

3

4

5

6

8

9

10

11

Mama lui Chen a fost pusă pe lista de transplant de rinichi la scurt timp după ce s-a aflat că are insuficienţă renală terminală. Doctorii erau conştienţi că cel mai bun donator pentru ea ar fi fost chiar copilul ei, pentru care viaţa ajunsese să se numere în numai câţiva ani de zile. Femeia însă a refuzat cu înverşunare ca Chen să-i doneze rinichiul salvator.

Dar fiindcă femeia se simţea din ce în ce mai rău, băiatul, care avea deja 7 ani, a luat decizia să o ajute pe mama sa. I-a cerut să-l lase să moară, pentru ca măcar ea să trăiască – a implorat-o să accepte unul din rinichii săi.

Într-un final femeia a acceptat, declarând că singura sa consolare va fi că va avea mereu o bucăţică din fiul său care va trăi mereu cu ea.

12

13

Chen a murit pe 2 aprilie, iar rinichiul i-a fost dat mamei sale.

Înainte de începerea operaţiei de transplant de rinichi, chirurgii au ţinut un moment de reculegere. Niciunul din cei prezenţi în sala de operaţie nu şi-a putut reţine lacrimile în timpul acestui gest de adio, dar şi de respect faţă de micul erou. Organele sale au fost donate altor doi pacienţi care aveau nevoie urgentă de operaţie.

14

15

16

17

18

19

You may also like

Comments are closed.

By