Poliţia pe urmele unui HOŢ. A furat peste 23 de mii de EURO

cagula

În seara zilei de 5 aprilie curent, în jurul orei 22:00, două persoane cu cagule pe față au pătruns în domiciliul unei femei de 51 ani, domiciliată în orașul Cahul.

Suspecții ar fi aplicat forța fizică asupra victimei, după care ar fi sustras o geantă de dame în care se aflau bani în suma de 23 500 de EURO și 5 mii de lei.

În urma investigațiilor efectuate de către angajații Inspectoratului de poliție din Cahul, suspecții au fost identificați, aceștia fiind doi bărbați de 20 și 23 de ani, locuitori ai orașului Ungheni.

La 8 aprilie curent, unul dintre tineri a fost reținut de către poliție, iar în urma percheziției corporale a acestuia au fost depistați și ridicați 200 de lei.

În cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 187 al. 5 Cod Penal al RM. Conform legislației în vigoare, persoanele culpabile de „Jaf” se pedepsesc cu închisoare de la 12 la 15 ani.

La moment, poliția efectuează acţiuni de urmărire penală şi de investigaţii operative în scopul stabilirii locului aflării şi reţinerii celuilalt suspect.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By