10 C
Chișinău
Wednesday, April 14, 2021

Poliţia a reţinut un tânăr, suspectat de falsificarea detergenţilor lichizi (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Un tânăr în vârstă de 22 ani, din capitală, a fost reţinut şi cercetat de către ofiţerii de investigarea fraudelor economice ai Inspectoratului de Poliţie Râşcani al Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău. Acesta este suspectat de falsificarea detergenţilor lichizi şi comercializare ilegală pe teritoriul capitalei.

Ofiţerii de poliţie au depistat în automobilul acestuia cutii cu detergenţi fără acte de calitate şi alte documente legale, pe care erau lipite etichete cu inscripţiile unui brand recunoscut. Astfel s-a constatat că cutiile cu detergenţi erau procurate ieftin, de la producător necunoscut, pe care se lipeau etichetele producătorilor de detergenţi recunoscuţi, fiind vândute la preţuri majorate. La fel asupra lui au fost găsite cărţi de vizită şi alte etichete care demonstrau clienţilor că detergenţii sunt importaţi de peste hotarele ţării. Tânărul şi-a recunoscut acţiunile ilegale, fiind condus la inspectorat pentru audieri, iar marfa depistată a fost sigilată şi depozitată în camera pentru păstrarea corpurilor delicte.

În prezent poliţiştii stabilesc complicitatea altor persoane în acest caz precum şi circumstanţele privind originea etichetelor depistate. El riscă o amendă în mărime de 3 000 lei.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img