Noapte de COŞMAR! Trei tineri s-au izbit cu maşina de un gard. Unul a DECEDAT (VIDEO)

salvatori

Echipele de salvatori au fost alertate la ora 01.40 minute, pentru a interveni în localitatea Trușeni. Pe strada 31 august s-a produs un accident rutier. Un automobil de model “Lancia Dedra” a derapat de pe traseu și s-a tamponat de un gard din beton ajungînd într-un copac.

A fost nevoie de intervenţia a trei echipe de salvatori pentru a scoate victimele dintre fiarele automobilului grav avariat. Este vorba de trei tineri, unul dintre ei de 24 de ani a decedat, iar ceilalți doi (de 24 și 25 ani), au fost salvaţi şi internaţi cu diverse traumatisme.

Potrivit DSE, salvarea ultimei persoane a necesitat mai mult timp, întrucît în timp ce o parte din salvatori acționau cu cleștele hidraulic și alt echipament pentru descarcerare, alți angajați ai Serviciului Situații Excepționale susțineau autoturismul, întrucît stătea suspendat de copac. Era necesară atenție maximă, piciorul tînărului fiind blocat. Mai mult, paza antiincendiară a fost asigurată pînă la sfîrșitul operațiunii de către echipa de pompieri.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By