IMAGINI FOTO cu SPIOANA din Rusia, reţinută de SBU. Vezi ce poze A POSTAT pe internet

koleda8

Spioana din Rusia, reţinută de Serviciul de Securitate al Ucrainei pentru activitate diversionistă în sudul şi estul ţării, nu ascunde datele personale, ba, dimpotrvă, se laudă pe internet cu ceea ce face. Pe contul său de pe reţeaua de socializare „Vkontakte”, Maria Koleda a postat un şir de fotografii din viaţa personală, inclusiv în haine de camuflaj, cu arme, simbolica comunistă, dar şi în rochii excentrice.

Din informaţiile postate pe internet, la cei 22 de ani, spioana rusă reuşit să absolvească Ministerul Situaţiilor Excepţionale din Rusia (MCS), a obţinut 4 medalii din partea Partidului Comuniştilor din FR pentru participare activă, este membră a Mişcării Voluntarilor din Moscova şi a Sindicatului Studenţilor din Rusia, de asemenea a participat în cadrul a 14 campanii electorale.

La categoria interese, Koleda a menţionat următoarele: politica, serviciul de presă, bloguri, alegeri, tehnologiile politice, PR, jurnalismul în condiţii de extreme, sărituri cu paraşuta, explorarea peşterilor, a munţilor, boxul, lupta la cuţite …

Amintim că pe 7 aprilie, spioana delegată de Rusia a participat la confruntările care au avut loc lângă administraţia regională de stat din Nikolaev. Potrivit tinerei, în timpul manifestaţiilor a împuşcat în protestatari, rănind trei persoane.

koleda9

koleda44

koleda45

koleda55

koleda66

koleda88

koleda98

koleda99

koleda555

koleda

koleda6

koleda7

koleda2

koleda444

koleda666

koleda777

koleda888

koleda999

koleda65

koleda3333

koleda6666

koleda8889

koleda1

koleda2

You may also like

Comments are closed.

By