Furt la Durleşti. Doi bărbaţi din Basarabeasca – principalii suspecţi (VIDEO)

img_0221

Doi bărbați, de 36 și 37 de ani, domiciliați în satul Abaclia, raionul Basarabeasca au fost reținuți de poliție pentru furt.

Aceștia sunt suspectați că ar fi pătruns într-o gosodărie a unui locuitor din orașul Durlești de 40 de ani, de unde au sustras din automobilul personal de model „Lexus RX-300″ 1 300 de euro, acte personale, pistol de model ,,IJ-75” cu 5 cartușe, pistol de model CZ-452, cu 7 cartușe, 2 ştampile, un telefon mobil „Samsung”, cauzînd un prejudiciu material în valoare de aproximativ 45 mii de lei.

În cadrul investigației, la 18 aprilie curent, au fost stabiliți și reținuți membrii grupării, specializate în comiterea furturilor în serie. Ambii bărbați sunt cu antecedente penale pentru crime analogice și droguri.

Forțele de ordine, au efectuat percheziții la domiciliul suspecților, de unde au fost ridicate bunuri care au fost folosite la comiterea crimei, precum şi alte obiecte sustrase: pistol de model CZ-452, cu 100 cartușe, 4 telefoane mobile, 150 litri de alcool etilic și altele.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală în baza art.186 alin. 2 CP al RM. Conform legislației, persoanele culpabile de săvîrșirea unui furt se pedepsesc cu o amendă în mărime de 20 mii de lei sau cu închisoare de pînă la 4 ani.

Poliția investighează cazul în vederea întăririi bazei probatorii, la fel şi pentru stabilirea apartenenței bănuiților la comiterea altor infracţiuni similare, înregistrate pe teritoriul Republicii Moldova.moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By