Discuţie telefonică: Ambasadorii ruşi în Africa discută NECENZURAT despre situaţia din Ucraina

telefon

Pe internet a apărut o înregistrare telefonică dintre ambasadorul Federaţiei Ruse în Zimbabwe şi Malawi, Serghei Baharev şi ambasadorul FR în Eritrea, Igor Chubarov. Oficialii discută despre rezoluţia ONU privind situaţia din Ucraina.

În timpul convorbirii, Chubarov îl felicită pe Baharev pentru faptul că ţara sa (Zimbabwe) a luat o decizie corectă atunci cînd a votat împotriva rezoluţiei. La rândul său, Chubarov s-a arătat nedumerit că Eritrea s-a abţinut să voteze.

„Ai mei s-au abţinut. Ai tăi sunt bravo … O să facem ca ei să recunoască Osetia de Sud şi Abhazia. Eu am acum o misiune simplă – să discut cu ambasadorii Uniunii Europene. Băieţi, Crimeea am luat-o, dar asta încă nu e tot”, a spus ambasadorul FR în Eritrea, Igor Chubarov.

De asemenea, oficialii, în glumă, declară că Rusia nu se va linişti până nu va pune mâna pe mai multe ţări. „Pe viitor vă vom lua Catalonia, Veneţia, dar şi Scoţia cu Alaska. … Pe români îi mai lăsăm deocamdată şi Bulgaria”, a adăugat Chubarov.

Convorbirea dintre cei doi ambasadori a fost interceptată de SUA.

Menţionăm că Adunarea Generală a ONU a examinat o rezoluție cu privire la situația din Crimeea. Proiectul rezoluției prevedea ca ONU, împreună cu alte state, să recunoască suveranitatea, independența și integritatea territorială a Ucrainei.

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By