Descopere ŞOCANTĂ pe un teren de golf! Cadavrul unui bărbat, dispărut în urmă cu 3 ani, găsit într-un copac

Jurij

Descoperire şocantă pe un teren de golf din Marea Britanie. Cadavrul unui bărbat, dat dispărut în urmă cu trei ani, a fost găsit într-un copac, scrie libertatea.ro.

Poliţiştii au fost chemaţi pe terenul de golf Meyrick Park, din oraşul Bournemouth, pe 31 martie, după ce mai mulţi martori îngroziţi au văzut un câine care căra în gură o mână de om. În urma acestui incident, a fost declanşată o amplă acţiune de căutare, care a condus la descoperirea cadavrului, aflat într-un copac, la o înălţime de 12 metri.

În urma anchetei, a fost identificat cadavrul cetăţeanului lituanian Jurij Sliachtecov, în vârstă de 21 de ani, dat dispărut în mai 2011. La vremea respectivă, poliţiştii au bănuit că s-ar fi întors în ţara natală, deoarece paşaportul bărbatului a dispărut odată cu el. Cu toate acestea, la scurt timp după dispariţie, autorităţile lituaniene au anunţat că nu s-a întors acasă, informează Daily Mail.

Un individ care locuieşte lângă terenul de golf a dus la poliţie alte două oase umane. Bărbatul susţine că le-a găsit anul trecut, în apropierea locului în care a fost descoperit cadavrul, dar nu s-a gândit până acum să le predea autorităţilor.

Poliţiştii cred că oasele au fi căzut pe sol, pe măsură ce cadavrul s-a descompus. Autorităţile vor efectua o necropsie pentru stabilirea cauzei morţii.

foto: www.dailymail.co.uk

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By