5 C
Chișinău
Friday, April 16, 2021

Confruntări VIOLENTE în oraşul Nikolaev, soldate cu zeci de RĂNIŢI (VIDEO)

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_imgspot_img

Cel puţin zece persoane au fost rănite grav în urma ciocnirilor şi schimbului de focuri dintre apărătorii Maidanului din oraşul ucrainean Nikolaev şi separatiştii pro-ruşi, care încercau să ia cu asalt clădirea administraţiei regionale de stat.

Potrivit informaţiilor, un bărbat a suferit o fractură gravă la picior şi un traumatism cranian, alţi doi bărbaţi au fost răniţi în cap, un activist al “Sectorului de Dreapta” a fost lovit cu bita, un alt manifestant din cadrul Partidului “Alianţa Democratică”, dar şi o femeie, la fel, au suferit traumatisme cranio-cerebrale.

Totodată, s-a tras din pistoale traumatice, cinci persoane fiind rănite. Un bărbat a fost internat cu comoţie după ce o petardă a explodat lângă acesta.

De asemenea, o bună parte din manifestanţi au avut de suferit leziuni minore.


Amintim că provocările la Nikolaev au început în seara zilei de ieri. Separatiştii pro-ruşi au încercat să intre cu forţa în clădirea administraţiei regionale de stat din oraş.

Unii manifestanţi purtau măşti pe faţă, iar la piept aveau panglica „Sfântului Gheorghe”, ordinul militar al armatei ruse. În total, în faţa administraţiei regionale s-au adunat în jur de 300 de persoane.

moldova24.info

- Advertisement -spot_img

Latest news

Related news

- Advertisement -spot_img