Circa 3,5 tone de fructe și legume, reţinute la frontieră (FOTO)

fructe7

Circa 3,5 tone de fructe și legume, fără careva acte de proveniență și de însoțire a mărfi, introduse ilegal în țară, au fost reținute de către echipa mobilă a Departamentului Poliției de Frontieră, la intrarea în localitatea Giurgiulești.

Astăzi, în jurul orei 06.00, inspectorii din cadrul echipei mobile au stopat pentru verificări 4 mijloace de transport, 3 cu numere de înmatriculare de Cahul și una înregistrată în Bulgaria, conduse de cetățeni moldoveni, locuitori ai satelor Colibași și Brînza. În timpul controlului fizic al microbuzelor, polițiștii de frontieră au depistat mai multe cutii cu fructe și legume, pentru care șoferii nu au putut prezenta nici un fel de documente.

Actualmente polițiștii de frontieră investighează cazul, persoanelor le-au fost întocmite procese verbale, ulterior vor fi transmiși, conform competențelor, autorității vamale.

Dacă aceștia vor fi gasiți vinovați, bărbații riscă o amendă de la 25 la 75 unități convenționale, conform Codului Contravenţional al Republicii Moldova.

Amintim că a evita formarea cozilor la frontieră în ajunul sărbătorilor de Paşti, Poliţia de Frontieră a antrenat mai multe echipe mobile pentru supravegherea frontierei de stat și a traseelor naţionale în vederea prevenirii, contracarării și stopării acțiunilor ilegale.

fructe3

fructe4

fructe1

fructe2

moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By