“Belca”, “Ahiles” şi “Malîi” prinşi cu trei sacoşe pline cu CÂNEPĂ (VIDEO)

cinepa

Ofiţerii de investigaţii ai Inspectoratului de Poliţie Buiucani al Direcţiei de Poliţie mun. Chişinău au reţinut în flagrant delict o grupare criminală, în momentul realizării a trei sacoşe cu substanţă vegetală asemănătoare cânepei. Membrii grupului s-au dovedit a fi trei tineri cu vârstele cuprinse între 15 şi 30 ani, domiciliaţi în capitală, anterior judecaţi pentru diverse infracţiuni. În lumea interlopă erau recunoscuţi sub pseudonimele “Belca”, “Ahiles” şi “Malîi”. Reţinerea a avut loc într-un parc din sectorul Buiucani al capitalei.

Asupra lor forţele de ordine au depistat trei sacoşe din polietilenă în care se afla o masă vegetală verde, uscată şi fărămiţată, asemănătoare cu cânepa şi urma să fie vândută la preţul de 24 700 lei. La faţa locului indivizii au recunoscut că intenţionau să o vândă. Imediat sacoşele au fost sigilate şi transmise în laborator pentru expertizări, iar suspecţii au fost escortaţi la inspectorat pentru audieri. Poliţiştii stabilesc în prezent originea drogurilor precum şi alte persoane implicate.

În legătură cu acest caz au fost colectate probe suficiente pentru a porni urmărirea penală în privinţa suspecţilor, pentru circulaţia ilegală a substanţelor narcotice. Ei riscă privare de libertate pe un termen de la 3 până la 7 ani de închisoare.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By