Au fost PRINŞI HOŢII unui BMW X5, furat din Chişinău. Ce intenţionau să facă (VIDEO)

BMW-X5

Poliţia a reţinut doi indivizi bănuiţi de furtul unui automobil de model BMW X5, pe care intenţionau să-l vândă la piese. Aceştia au 29 şi respectiv 34 ani, sunt din Chişinău şi au fost anterior judecaţi pentru diverse infracţiuni.

Conform datelor poliţiei, automobilul a fost furat în noaptea spre 26 martie curent, din curtea unui bloc de locuit din strada Cuza-Vodă a sectorului Botanica. Potrivit proprietarului în automobil se aflau actele personale, bani în sumă de 1000 lei şi alte bunuri materiale. Paguba estimată de către victimă a fost de 362 360 lei.

După un şir de acţiuni speciale de investigaţii, automobilul a fost depistat într-o fâşie forestieră din localitatea Rezeni. Aici indivizii intenţionau să dezmembreze unitatea de transport şi să vândă piesele prin intermediul unor persoane de încredere, după care să fugă din ţară.

În prezent poliţiştii au colectat probe suficiente pentru a demonstra vinovăţia acestora în instanţa de judecată. Totodată sunt investigate versiunile privind implicarea altor persoane în acest caz, precum şi complicitatea acestora în comiterea alte infracţiuni. Ei sunt cercetaţi penal în stare de arest şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 7 până la 12 ani.


moldova24.info

You may also like

Comments are closed.

By